Collega's aan het woord

Willem

Corporate Recruiter

Hoi, ik ben Willem! Ik ben de corporate recruiter bij VC. Voor mij is geen dag hetzelfde, ik heb altijd iets anders op de planning staan. Ik ben betrokken bij het aannemen van alle nieuwe collega’s. Ik heb leuke collega’s en er heerst een gezellige sfeer. Ik maak deel uit van een nieuw team, en we slaan een nieuwe weg in bij VC, waardoor we autonoom zijn en de weg voor HR zelf kunnen vormgeven. Dit is erg leuk en uitdagend tegelijk. VC is een groot bedrijf dat blijft uitbreiden, en daardoor staan er vaak veel vacatures open waarvoor ik matches moet vinden en zowel het bedrijf als de nieuwe werknemer blij moet maken, wat erg leuk is om te doen.

De HR-afdeling bestaat uit de HR-directeur, 2 HR business partners, 4 HR medewerkers, en dan heb je mij, de recruiter. We werken nauw samen, maar iedereen heeft zijn/haar verantwoordelijkheden en vrijheden. We houden ook wekelijks overleg waarin we HR-vraagstukken gezamenlijk behandelen en beantwoorden. De sfeer op de afdeling HR is gezellig met een grote ‘G’. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd tijd voor een babbeltje hier en daar op de afdelingen. Zo check ik meteen of alle werknemers nog tevreden zijn in hun positie en onderhoud ik onze banden.

Mijn motto is dan ook: "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Ik werk hier sinds november 2022 en ben hier gestart via een gedeeld berichtje op FB dat VC een recruiter zocht. Ik had in 1 week twee gesprekken en ben meteen aangenomen. Binnen 2 weken zat ik hier al achter mijn bureau. Naast mijn functie als recruiter ben ik ook VC-model op oproepbasis geworden, haha. Als je goed oplet op de wegen, dan kun je me op een truck voorbij zien komen.

Overweeg jij misschien ook een HR-carrière bij ons? Hou jij van vrijheid in je functie? Wil jij nieuwe ideeën doorvoeren binnen HR? VC biedt veel kansen en mogelijkheden om dit waar te maken. Ga de uitdaging dan bij ons aan en kom langs voor een gesprek met mij!


Bekijk alle verhalen