Collega's aan het woord

Collega's aan het woord

Het is fantastisch om onderdeel te zijn van het team bij Van Cranenbroek. Het bedrijf hecht veel waarde aan teamwork en streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin alle medewerkers kunnen groeien en bloeien. Van Cranenbroek zorgt ervoor dat alle medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, en moedigt ze aan om hun vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen.

Lees hieronder ervaringen van collega's

Chantal
Chantal, Marketeer

Voor mij maakt de afwisseling van mijn dagtaken het werk leuk. Het ene moment ga ik even de winkel in om wat leuke foto’s te schieten voor op het Instagram verhaal, daarna bedenk ik een Vaderdag winactie inclusief posts en zo zie je me weer een meeting ingaan om te praten over het ontwikkelen van een VC mobiele app. Samen zetten we campagnes op, houden sociale media bij, sturen nieuwsbrieven uit en nog veel meer.

Lees verder
Christel
Christel, Administratief Medewerkster

Voor alle filialen doe ik de boekingen zodat de geldstromen gecontroleerd worden, in het systeem verwerkt kunnen worden en de bankstortingen ook kloppen met wat bij het pinnen is aangeslagen, ook dit is allemaal mijn verantwoordelijkheid. Het is hier nooit eentonig. Ik mag mijn dag zelf indelen en er is genoeg divers werk voor mij.

Lees verder
Shila
Shila, Klantenservice medewerker

Tijdens je werkdag kun je van alles verwachten. Van normale vragen over openingstijden tot hele specifieke vragen over een artikel. Een veelzijdige job in een uitbreidende afdeling. We zetten echt een volledige klantenserviceafdeling neer en het is heel leuk om daar deel van uit te maken, ook doordat je je mening kan geven en het pad samen te creëren.

Lees verder
Willem
Willem, Corporate Recruiter

Voor mij is geen dag hetzelfde ik heb altijd iets anders op de planning staan. Ik ben betrokken bij het aannemen van alle nieuwe collega’s. Ik heb leuke collega’s en er is een gezellige sfeer. Ik maak deel uit van een nieuw team en we slaan een nieuwe weg in bij VC waardoor we autonoom zijn en we de weg voor HR zelf kunnen vormgeven. Dit is erg leuk en uitdagend tegelijk.

Lees verder