Collega's aan het woord

Collega's aan het woord

Het is fantastisch om onderdeel te zijn van het team bij Van Cranenbroek. Het bedrijf hecht veel waarde aan teamwork en streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin alle medewerkers kunnen groeien en bloeien. Van Cranenbroek zorgt ervoor dat alle medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, en moedigt ze aan om hun vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen.

Lees hieronder ervaringen van collega's

Shila
Shila, Klantenservice medewerker

Tijdens je werkdag kun je van alles verwachten. Van normale vragen over openingstijden tot hele specifieke vragen over een artikel. Een veelzijdige job in een uitbreidende afdeling. We zetten echt een volledige klantenserviceafdeling neer en het is heel leuk om daar deel van uit te maken, ook doordat je je mening kan geven en het pad samen te creëren.

Lees verder
Willem
Willem, Corporate Recruiter

Voor mij is geen dag hetzelfde ik heb altijd iets anders op de planning staan. Ik ben betrokken bij het aannemen van alle nieuwe collega’s. Ik heb leuke collega’s en er is een gezellige sfeer. Ik maak deel uit van een nieuw team en we slaan een nieuwe weg in bij VC waardoor we autonoom zijn en we de weg voor HR zelf kunnen vormgeven. Dit is erg leuk en uitdagend tegelijk.

Lees verder
Cheyenne
Cheyenne, HR-medewerker

Het open sollicitatiegesprek én het aangeboden diverse takenpakket maakte voor mij een verschil in mijn keuzeproces voor het starten bij Van Cranenbroek. Inmiddels kan ik nu beamen dat dit geen verkeerde keuze was voor mij en de HR-afdeling een hele fijne sfeer heeft, iedereen zijn zegje kan doen, er veel gelachen wordt en we het gezellig hebben met onze collega’s. Om je eens een goed beeld te geven neem ik je mee in een typisch werkdagje als HR-medewerker...

Lees verder
Martijn
Martijn, Grafisch Vormgever

Mijn naam is Martijn en ik ben grafisch vormgever. Ik ontwerp het POS materiaal zoals de folders en de banners in de winkel. Verder creëer ik ook video en verzorg ik als nachtegaal de live muziek binnen onze kantoortuin. Om je een beeld te geven van een dag als Dtp’er bij Van Cranenbroek kun je een kijkje nemen in mijn dag...

Lees verder