Over ons

Over ons

Bij Van Cranenbroek steken we graag onze handen uit de mouwen, voor elkaar én voor onze klant.

Van Cranenbroek heeft vijf winkelfilialen, waarvan vier winkels in Noord-Brabant en Limburg en een winkel in Belgisch-Limburg. Van Cranenbroek is in de gehele regio, en vaak ook ver daarbuiten, een begrip. Dat komt deels door ons grote assortiment aan eerlijk geprijsde artikelen, maar vooral ook door onze 600 collega’s die ervoor zorgen dat alles goed loopt!

En omdat we nog altijd blijven groeien, kunnen onze teams ook versterking gebruiken. Misschien wil je wel graag aan de slag in een van onze winkels (Nederland & België) bij ons team van kassamedewerkers, of ga jij liever vakkenvullen en zorg jij ervoor dat onze afdelingen zoals Decoratie en Dierenbenodigdheden er iedere keer weer tiptop uitzien? Of misschien heb je wat technisch inzicht, en ben jij de topper die de opbouw van onze tuinmachines zoals grasmaaiers en kettingzagen verzorgt. Maar ook op ons distributiecentrum in Overpelt (België) ben je welkom! In dit indrukwekkende pand komen onze producten binnen, en kun je bijvoorbeeld aan de slag als orderpicker en zorg je ervoor dat onze winkels tijdig bevoorraad worden. Of misschien heb je interesse in een functie op ons hoofdkantoor in Budel (Nederland) en ga je de collega’s van andere de inkoop, financiële zaken en personeelszaken helpen?

Bij Van Cranenbroek kom je altijd te werken in een functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf in een team van betrokken en gezellige collega’s. Verder bieden we een salarispakket passend bij je ervaring en de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Maak jij graag klanten blij met een mooi assortiment aan eerlijk geprijsde producten? Zet jij graag net dat stapje extra voor de klant én je collega’s? Bekijk dan onze vacatures, en wellicht zien we je binnenkort terug als onze collega!

van Cranenbroek