Collega's aan het woord

Christel

Administratief Medewerkster

Hallo, Christel hier! Ik doe de geldverwerking in de breedste zin van het woord voor VC. Van contant tot pintransacties en van tegoedbonnen tot cadeaubonnen. Voor alle filialen doe ik de boekingen zodat de geldstromen gecontroleerd worden, in het systeem verwerkt kunnen worden en de bankstortingen ook kloppen met wat bij het pinnen is aangeslagen, ook dit is allemaal mijn verantwoordelijkheid.  Het is hier nooit eentonig. Ik mag mijn dag zelf indelen en er is genoeg divers werk voor mij. Er wordt ook veel gelachen naast het harde werk en dat is veel waard. Er heerst een gezellige sfeer op de afdeling. De Administratieve afdeling is vrij luchtig maar we moeten wel onze hoofden en concentratie bij ons werk houden. Administratie is nauwkeurig en kwetsbaar.

Ik ben bij VC terecht gekomen door aanraden van een huidige VC collega, zij was mijn oude klasgenootje van de basisschool en werkte al bij VC. We hebben jaarlijks een reünie en toen vertelde zij mij over de open vacature en dat ik maar eens moest solliciteren. Zij wist dat waar ik toen werkte, ik geen vast contract zou kunnen krijgen i.v.m. mijn kinderen en beschikbaarheid. Zodoende heb ik gesolliciteerd en ben ik in april 2019 op de klachtenafdeling begonnen. Er was nog geen volledige klantenservice afdeling en er waren wel 2 telefonistes voor telefoontjes en vragen maar klachten kwamen bij een collega terecht naast zijn andere functie. Ik heb destijds geholpen de klachtenafdeling op te zetten en daardoor ontstonden de beginselen van een allround klantenservice die we nu hebben. Daarna heb ik een kans gewaagd op inkoop maar dat was niets voor mij en toen heb ik sinds augustus 2020 mijn draai gevonden op de administratieve afdeling.  Ik vind het een leuk bedrijf omdat ze me zelfstandig laten zijn en me door laten groeien wanneer die behoefte er is. Ik raak er niet uitgekeken en blijf uitdagingen krijgen.

Wat jij nog moet weten over de afdeling Administratie, het is een afdeling die hard en doelgericht werkt. We doen af en toe een babbeltje en we hebben plezier maar concentreren ons ook hard op alle cijfertjes die voorbijkomen. We hebben een hele gevarieerde afdeling van jong naar oud, van mannen en vrouwen & verschillende culturen. We staan open voor iedereen.

Verlies jij de cijfertjes niet uit het oog en ben je ook in voor een lolletje, kom dan langs en claim jouw plekje bij ons op administratie!


Bekijk alle verhalen