Collega's aan het woord

Shila

Klantenservice medewerker

Mijn naam is Shila en ik maak deel uit van de klantenservice. Ik beantwoord klantenmails en telefoons met vragen, klachten en mededelingen. Alle vragen die mensen kunnen stellen zoals bv, voorraad, reserveringen nakijken of wat dan ook komt voorbij. Ooit ben ik begonnen als kassamedewerker in Opglabbeek en gewoon omdat het om de hoek was. Maar inmiddels ben ik doorgegroeid naar klantenservice medewerker op het hoofdkantoor Budel. Het is eigenlijk vanzelf zo gelopen, ik ben blijven plakken en ik zit hier goed op mijn plek.

Wat voor mij echt het verschil maakt zijn vooral de collega’s. Klantenservice heb je overal maar hier bij VC heb ik het super naar mijn zin. Ik vind dat wij een familiale sfeer hebben gecreëerd onder de klantenservice collega’s. Als er iets scheelt vangen we elkaar altijd op en vullen elkaar aan. Daarnaast is het een hele afwisselende baan. Het is en blijft klantenservice maar we hebben altijd verschillende dingen te doen denk hierbij aan vragen over afmetingen van tuinsets tot specificaties van een zandfilterpomp. Iedere dag is anders, het is totaal geen callcenter werk. En we hebben veel contact met allerlei andere afdelingen,winkels en technische dienst waardoor mijn dag ook heel erg gevuld is met sociale contacten en leuke praatjes.

Tijdens je werkdag kun je van alles verwachten. Van normale vragen over openingstijden tot hele specifieke vragen over een artikel. Een veelzijdige job in een uitbreidende afdeling. We zetten echt een volledige klantenserviceafdeling neer en het is heel leuk om daar deel van uit te maken, ook doordat je je mening kan geven en het pad samen te creëren.

Je kunt hier heel veel bijleren zowel qua artikelkennis als persoonlijke sociale vaardigheden, waag een gesprekje met de recruiter en een van ons. En zoals ik altijd zeg, het komt goed!


Bekijk alle verhalen