Collega's aan het woord

Martijn

Grafisch Vormgever

Mijn naam is Martijn en ik ben grafisch vormgever. Ik ontwerp het POS materiaal zoals de folders en de banners in de winkel. Verder creëer ik ook video en verzorg ik als nachtegaal de live muziek binnen onze kantoortuin. Wat mij blij maakt is dat mijn werkzaamheden hier heel divers zijn. Zo kijk ik af en toe mee in de fotostudio, mag ik creatief met video en productfotografie aan de slag, maak ik voor diverse kanalen media-uitingen en heb ik een super gezellig team. Om je een beeld te geven van een dag als Dtp’er kun je een kijkje nemen in mijn dag:

In de ochtend om 08.30 klok ik in. Dan loop ik naar mijn pc en zet deze aan. Ik begin met het kijken in mijn mail en start aan wat er gedaan moet worden. Geen dag is hetzelfde, wat voor mij erg prettig is. Meestal haal ik rond een uur of 09.00 mijn eerste kop koffie. Soms pak ik een blikje cola of Fanta, maar ik neem ook weleens een lekker blik Monster Energy mee. Rond 13:00 neem ik pauze en ga ik rustig een stukje wandelen. Vervolgens hervat ik mijn werk en ga ik aan de slag met het huidige onboarding-videoproject, het opmaken van de folder en diverse winkeluitingen. Regelmatig loop ik even een rondje door de winkel “because if you want creative workers, you have to give them enough time to play”. Ik laat me graag inspireren door mijn omgeving en probeer mijn werk altijd naar een hoger niveau te tillen en met nieuwe ideeën te komen. Soms worden ze gewaardeerd en soms ook niet, maar van samen mooie dingen maken word ik blij. Ik ben pas tevreden wanneer niemand meer om mijn werk heen kan. Zonder twijfel is creativiteit de belangrijkste bron van rijkdom. Mijn werkdag loopt ten einde op 17:30 en klok ik weer uit om mijn vrije avond in te gaan.  

Tegen mijn toekomstige collega’s zou ik zeggen wees welkom! Binnen dit bedrijf kan je jezelf zijn en is er ruimte voor ieder zijn inbreng. We zijn op deze afdeling een familie en samen maken we de dag. Schaam je niet iets te vragen, en draag zeker je kennis ook aan ons over. Groei, leef, lach. Samen zijn we Van Cranenbroek en dat zul je vanaf dag één gaan ervaren.


Bekijk alle verhalen